Verhuisservice

Verhuisservice

Heb je een andere provider op het oog?

Je website wordt gehost bij een hostingprovider. De hostingprovider heeft alle bestanden die ervoor zorgen dat je website ‘draait’ staan op de server. Het is de moeite waard om je website te verhuizen naar een andere hostingprovider. Om kosten te besparen of om ervoor te zorgen dat je website beter presteert. Natuurlijk kan gewoon een verstoorde samenwerking of een goed gevoel ook de doorslag geven!

Dat is goed voor de ervaring van de bezoekers van je website. En dat is goed voor de positie van je website in de Google-zoekresultaten. Google Zoekresultaten hangt namelijk van meerdere factoren af waarvan hosting mee kan helpen op een aantal punten namelijk:

  • Snelheid
  • Caching -technieken
  • PHP toepassingen

Wat komt er kijken bij een verhuizing?

Bij de verhuizing van je domein zorgt RobertPeterson.nl er voor dat alle bestanden van je hosting worden overgezet naar de de nieuwe hostingpartij. Vervolgens checkt RobertPeterson.nl of je website probleemloos werkt

Als ook je e-mailadres is gekoppeld is aan je websitedomein dan word je e-mailadres meeverhuisd. Je e-mailaccount wordt opnieuw ingesteld. En je kunt je e-mail weer op kunt halen dezelfde manier als je gewend was. Je ‘oude’ e-mails worden uiteraard meeverhuisd.

Verhuizing vanaf  € 95

RobertPeterson.nl verhuist je website voor € 95,00 ex. 21% btw naar een andere provider. Als je e-mail ook meeverhuist wordt € 110,00 ex. 21% BTW berekend. Aan het einde van het verhuisproces ontvang je alle relevante wachtwoorden en inloggegevens.

Je kunt kosteloos naar de servers van RobertPeterson.nl verhuizen. Stuur mij even een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

Domeinnamen

Maak van jouw idee een bedrijf!

.nl 10.00/pj

.com 15.00/pj

.frl 50.00/pj

.eu 15.00/pj

.blog 35.00/pj

.net 17.50/pj

.info 17.50/pj

.tips 30.00/pj

Prijzen

Zoek de hosting die bij jou past!

loading
Vul eerst je domeinnaam in.
Please verify that you are not a robot.

Vragen? Neem even contact op!