Computerhulp, aan huis of op afstand!

Hulp nodig? Alles wordt steeds ingewikkelder, ik maak het makkelijk voor jou!

De tablet, Smartphone, laptop en desktop. Het liefst werkt alles goed met elkaar samen, maar als jij hier geen verstand van hebt is dit een heel karwei!

Ik kan je helpen bij het instellen van je e-mail. Het opschonen van je computer. Is je harde schijf kapot geen probleem. 

In de regio Sud-west fryslan kan ik langs komen. Anders doen we het gewoon even op afstand!

Computerhulp

Software of hardware problemen
Werkt jou computer niet meer zoals gewend? Waarschijnlijk is er een probleem met je hardware of software. Software problemen zijn vaak op afstand goed te verhelpen. Een probleem met de hardware van je computer, dan moet ik even langs komen! Geen probleem! Maak een afspraak
Windows of iOS optimalisatie
Laat jou computer weer werken als nieuw met optimalisatie van het besturingssysteem. Maak een afspraak
E-mail

Een van de meest voorkomende problemen is e-mail. Veel gebruikers gebruiken hun computer om te e-mail, privé of zakelijk!

Ik kijk graag even met je mee, en kan het probleem vaak snel oplossen!

heb je het wachtwoord bij de hand?

Maak een afspraak

Malware en virussen
Ben je bang dat jouw computer besmet is met een virus of malware? Ik kan graag met je mee om te kijken of we het probleem kunnen lokaliseren en kunnen oplossen! Maak een afspraak

Anydesk

Hulp op afstand

Veel kleine problemen kan ik op afstand voor jou oplossen! Daarvoor neem ik met het programma AnyDesk jou computer even over en kan ik direct aanpassingen maken in de instellingen.

AnyDesk

Anydesk is een bekend en goed alternatief voor de bekende TeamViewer. Ik gebruik AnyDesk omdat deze meer mogelijkheden heeft voor mij om computers op afstand te onderhouden en aanpassingen te maken!

Ook heeft TeamViewer compatibiliteit problemen. Je moet precies de juiste versie hebben, anders werkt het niet. Dit heeft in het verleden vaak voor frustratie gezorgd.

De kans is groot dat je AnyDesk nog niet geïnstalleerd hebt. Mocht je hulp op afstand willen dan kan het handig zijn om dit voor on ze afspraak alvast even te installeren!

Inschrijven voor nieuwsbrief

Het laatste nieuws bij jou in de inbox!

Eens per kwartaal stuur ik je een nieuwsbrief met belangrijk, grappig of actueel nieuws!

Neem eens contact op!

Heb je een vraag aan mij, vraag je je af of ik wel de juiste persoon ben? Stel gewoon je vraag en we komen er vast samen uit!

Bedrijf

RobertPeterson.nl
stuur een Email
06 519 730 64

Socials