Algemene voorwaarden

Juridische je website op orde

EEN WEBSITE IS MEER DAN EEN PAGINA.

Je website is een soort van winkel, een display. Daarom moet jouw website ook aan veel eisen en juridische zaken voldoen. Als jij dingen verkoopt moeten er op zijn minst algemene voorwaarden opgemaakt zijn waar de rechten en de plichting van de klant worden beschreven. In je algemene voorwaarden kun je ook je betalingstermijnen, herroepingsrecht en vele andere zaken regelen. Zorg voor goede, maar ook juridische kloppende algemene voorwaarden. Je kunt wel zeggen dat retourneren bij jouw niet mogelijk is, maar waar is je juridische onderbouwing? 

 

 

 

Ik kan jou helpen met het opstellen van juridische getoetste algemene voorwaarden. je bent zo verzekerd van een sterke juridische basis wanneer er een geschil komt. Maar je bent zo ook verzekerd van een juridische basis op bijvoorbeeld facturen. Als jij werkt op basis van inzet ipv op basis van resultaat dan kunnen we dit hier regelen!

€ 50 excl btw

Ik werk al een aantal jaren samen met Robert. Hij reageert snel op vragen, denkt super goed mee en voelt zich verantwoordelijk om problemen goed op te lossen. Dat waardeer ik enorm. Ook krijg ik regelmatig een linkje van een tool of een nieuwtje uit onze branche toegestuurd, om mij te helpen. Heel handig! Onze specialismen vormen een mooie combinatie voor onze klanten. We zijn een goed team ?

Manita Postma

Eigenaar, Lemonnsalt.nl

Algemene voorwaarden?

Doe mij een berichtje.